Furtun alimentar pentru aburi de joasă presiune
Furtun de apă caldă şi aburi, cât si lichide folosite în industria alimentară, măcelării, fabrici de lapte, sucuri, etc. Furtunul mai poate fii folosit ca si furtun de aburi de joasa presiune. Exteriorul la furtunului este rezistent la acidul lactic, grăsimi animale şi vegetale (poate fi utilizat pentru grăsimi de pasări) şi are calitatea de nu a lăsa pete. După utilizare, pentru o mai bună
păstrare a calitatii, se curăţă cu apă fierbinte sau abur, la care se adaugă soluţii de curăţare comune. Nu poate fii utilizat pentru alcool cu o concentraţie mai mare de 20%.
- Certificare : EGI1935/2004 BfR XXI:2002 (cat 2), FDA (CFR21 § 177,2600).
- Presiunea de lucru : 6 bar +164°C / 20 bar apă 100 °C
- Presiunea de spargere : 60 bar
- Temperatura de lucru : min. -30°C până la 100 °C apă / abur +164°C
- Interior : NBR, alb. lis
- Exterior : cauciuc sintetic, albastru, lis
- * exterior neted extrudat