• Strada Iernuțeni 166-168, Reghin
  • info@baggerman.ro
  • (+4) 0365 455 320
  • admin
  • ianuarie 26, 2023

Parteneri puternici. Branduri puternice. Serviciu puternic.

Grupul NORRES („NORRES”), unul dintre cei mai importanți producători de furtunuri industriale termoplastice din Europa, a semnat un acord pentru achiziționarea Baggerman Group („Baggerman”), producător și distribuitor de furtunuri industriale, cuplaje și accesorii. Termenii și condițiile tranzacției nu sunt dezvăluite.

Baggerman este un producător specializat foarte recunoscut pentru furtunuri industriale, cuplaje și accesorii de aproape 70 de ani, concentrându-se pe dezvoltare, producție și vânzări. Compania are filiale în Olanda, Germania, Italia, Elveția, Ungaria și România, are 140 de angajați și deține 35 de nume comerciale înregistrate. Gama sa de produse se întinde de la furtunuri din cauciuc și termoplastic pentru diverse aplicații, de asemenea specializate, până la cuplaje și alte accesorii. Această achiziție creează un grup corporativ european cu o competență excelentă în soluții.

„Cu Grupul Baggerman am găsit partenerul potrivit pentru strategia noastră de internaționalizare. Cele două portofolii de produse se completează perfect. Împreună cu Baggerman, suntem acum reprezentați pe toate piețele europene relevante prin filialele noastre, unitățile de producție și centrele de distribuție. Vom oferim clienților noștri un portofoliu de produse excepțional de cuprinzător, constând din furtunuri din PE, PU, ​​PVC și cauciuc, precum și o tehnologie extinsă de conectare.Comparabilitatea modelelor de afaceri cu un accent clar pe disponibilitate și cel mai scurt timp de răspuns este baza pentru extinderea serviciului nostru pentru clienții noștri și mai departe”, spune Ralf Dahmer, CEO NORRES.

„Așteptăm cu nerăbdare viitoarea cooperare cu NORRES. Produsele, know-how-ul și mulți ani de experiență a ambelor companii sunt o combinație excelentă. Ne așteptăm ca concentrarea know-how-ului comun să îmbunătățească competența soluției. și nivelul de servicii pentru clienții noștri, precum și o bună perspectivă pe termen lung pentru grupul comun”, adaugă Jan Baggerman, proprietarul Baggerman Group. 

Achiziția este a treia din istoria NORRES și un pas în plus către a deveni lider de piață pentru aplicații de furtunuri industriale, cu cel mai larg portofoliu de produse din Europa.

Despre Baggerman Group

Baggerman este producător și distribuitor de furtunuri industriale, cuplaje și accesorii de aproape 70 de ani, concentrându-se pe dezvoltarea, producția și distribuția acestora. Compania are filiale în Olanda, Germania, Italia, Elveția, Ungaria și România, aproximativ 140 de angajați și 35 de mărci înregistrate. Produsele sale variază de la furtunuri de cauciuc și plastic, cuplaje și conectori până la diferite tipuri de furtunuri pentru aplicații specifice. Pentru mai multe informații: www.btr.nl

Despre NORRES

NORRES a fost fondată în 1889 și se concentrează pe dezvoltarea, producția și vânzarea de furtunuri industriale de marcă utilizate pentru transportul pneumatic de diferite tipuri de medii (de exemplu solide, gaze sau lichide) pentru o mare varietate de piețe finale (de exemplu, extracția fumului și a prafului, agricultură, produse alimentare și farmaceutice, prelucrarea materialelor plastice și a lemnului). Compania are sediul în Gelsenkirchen (Germania) și are cca. 300 de oameni în patru unități de producție (DE, CN, SUA, IT) și șase locații de vânzări și depozitare (CZ, FR, PL, SWE, TW, Marea Britanie). Pentru mai multe informații: www.norres.com

APEL TELEFONIC
TRIMITE MESAJ
Ai nevoie de ajutor?
Baggerman - WhatsApp
Ai intrebari referitoare la produsele comercializate? Suntem aici cu cele mai bune raspunsuri. Cum te putem ajuta?